Sastojci:
- 1 šalica bademovog brašna
- 1 žlica kokosovog brašna
- 2 žlice mljevenog lana
- 1 prstohvat himalajske soli
- 1/2 žličice praška za pecivo
- 2 žlice kokosovog šećera
- 1/4 čajne žličice stevije
- 2 velika jaja
- 1/2 šalice Goji bobica, namočenih u 1/4 šalice vrele vode
- 1/2 šalice čokoladnih komadića
Upute za pripremu:
- U velikoj zdjeli pomiješajte bademovo brašno, kokosovo brašno, laneno brašno, sol i prašak za pecivo.
- Ručnim mikserom pomiješajte kokosov šećer, steviju i jaja.
- Umiješajte goji bobice i komade čokolade. Smjesu ulijte u posudu za pečenje dimenzija 8 x 8 debljine oko pet centimetara.
- Pečemo 15 minuta na 180°
- Narežite na komade i poslužite