🎉 15 godina! Iskoristi 15BDAY za besplatnu dostavu!
Home-Ikone-NOVO_phone.svg
Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana
Besplatna dostava iznad 50 €!
100% garancija na zadovoljstvo
Jamstvo provrata novaca unutar 60 dana

U kokosu pečen losos


Sastojci:

  • 1 veliki file lososa bez kože, prerezan na pola
  • nekoliko žlica kokosovog mlijeka
  • 1 žlica kokosovog brašna
  • 2 žlice


    kokosov čips

  • 1 začinsko bilje čajna žlica (moj izbor: nasjeckani svježi ružmarin, timijan i sušeni origano)


  • Himalajska sol

  • svježe mljeveni crni papar
  • čili ili češnjak u prahu (nije obavezno)


  • kokosovo ulje



Postupak:

Ako je losos smrznut, odmrznite ga prije pečenja, a zatim ga dobro zamotajte u kuhinjsku krpu kako bi se što bolje osušio.
U jedan tanjur stavite kokosovo mlijeko, a u drugi mješavinu brašna, pahuljica, začinskog bilja i začina.
Prvo umočite ribu u mlijeko, ocijedite, a zatim uvaljajte u suhe sastojke.
Zagrijte tavu, dodajte kokosovo ulje i popržite losos s obje strane. Ako želite da zadrži što više korisnih tvari, bit će vam dovoljno nekoliko minuta sa svake strane (ovisno i o debljini lososa), a ako želite da kora bude hrskavija, morate nmalo produžiti vrijeme pečenja.

Poslužite s kriškom limuna i prilogom po želji.

Ako želite zadržati što više zdrave masnoće koja se nalazi u lososu, pržite ga polako i nikako predugo. Naravno, u ovom slučaju kokos neće biti tako hrskav kao što bi bio u slučaju viših temperatura ili duljeg pečenja.


Recept pripremila Katja Roposa -> više o receptu možete pročitati na poveznici: www.cookeatandsmile.com

--5%
Product Image

Kokosovo ulje Bio ekstra djevičansko

Pridonosi održavanju zdrave razine kolesterola
  • 100% ekološki uzgoj
  • Hladno prešano i ekstra djevičansko
  • Djeluje antioksidativno
  • Pomaže u apsorpciji važnih minerala
  • Djeluje antibakterijski, protugljivično i antivirusno.
Net 280 g
Normalna cijena: 7,43 
7,43 
Order now

i uštedite -0,00 

100% sigurna kupnja s politikom povrata bez postavljanja pitanja.

Dodaj u košaricu