Veganska čokoladna pita s mangom
Ova pita je potpuno bez glutena i rafiniranog šećera. Sirova, veganska, lagana i izvrsnog okusa!
Priprema će vam oduzeti samo 15ak minuta – dobro je ostaviti je u hladnjaku preko noći nakon pripreme kako bi se sastojci dobro povezali i učvrsnuli.
Izuzetno je zdrava i savršena za svaki put kada poželite nešto slatko!
SASTOJCI
Donji dio torte:
-
250 g
zobenih pahuljica
-
200 g datulja
-
2 žlici
kakaa u prahu
-
2 žlici
kakao maslaca
-
1 banana
Voćni prelijev:
-
2 velike žlice marmelade od marelica
-
1 zreli mango
Čokoladni prelijev:
-
400 g čokolade
-
500 mL kondenziranog kokosovog mlijeka
PRIPREMA
- Zobene pahuljice sameljite u brašno. Također je potrebno samljeti datulje i banane. Pomiješajte sve sastojke u smjesu, stavite na lim za pečenje i rasporedite prstima.
- Džem rasporedite na pripremljeno dno. Zatim rasporedite narezani mango po cijeloj torti.
- Otopite čokoladu u mikrovalnoj ili na pari, dodajte kokosovo mlijeko i dobro promiješajte. Prelijte čokoladom i ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata.
Kakao u prahu Bio
Ekološki kakao u prahu
- 100% ekološki uzgoj
- Izvor magnezija
- Izvor željeza
- Izvor cinka
- Premium kvaliteta
i uštedite 0,00 €
100% sigurna kupnja s politikom povrata bez postavljanja pitanja.